Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Ce genți se poartă în 2019

Numai de bine. Ce genți se poartă în 2019

Numai de bine. Ce genți se poartă în 2019
Sursa foto: Captură A3
26 Mar 2019   •   10:45

Pantofii nepotriviți sau o geantă asortată greșit pot distruge cu ușurință orice ținută. Desingerii marilor case de modă ne vin în ajutor. Încălțămintea extravagantă și gențile nonconformiste sunt în tendințe sezonul acesta. 

Genţile de dimensiuni mici ataşate de curele şi borsetele rămân în tendinţe. De obicei purtate în talie, acestea pot eleva cu usurinţă ţinuta.La mare căutare sunt și gențile mici promovate de casa de moda Chloe sau cele confecţionate din paie.

La polul opus, sunt așa numitele genți XXL. Încăpătoare şi utile, ele câştigă tot mai mult teren în sezonul cald. Adesea asemănate cu sacoşele pentru piaţă, ele au fost propuse de branduri precum Stella McCartney, Versace şi Burberry, atât în stil casual, cât şi într-o variantă elegantă.
Pentru femeile moderne care sunt mereu ocupate, casele de modă Chanel, Stella McCartney și Givenchy au venit cu o soluție practică în acest sezon: două genţi. Pot fi purtate de doamnele şi domnișoarele care au nevoie de mai mult spațiu sau doresc să fie pur și simplu la modă.

Când vine vorba de încălțaminte, pantofii sofisticați au dominat podiumurile de la saptamânile modei. Designerii caselor Valentino si Giambattista Valli au mizat pe pantofi cu toc sau cu talpă joasă.La modă sunt și sandalele și pantofii cu broderii cusute. Modelele cu flori colorate, cusute pe încălțăminte au fost propuse de branduri precum Michael Kors si Anna Sui.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close