Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Cea mai fotografiată grădină de flori din lume

Numai de bine. Cea mai fotografiată grădină de flori din lume

Numai de bine. Cea mai fotografiată grădină de flori din lume
08 Mai 2018   •   12:15

Turiştii din întreaga lume au ocazia să viziteze în această perioadă cea mai spectaculoasă grădină de primăvară din lume. Spectacolul uimitor al celor 7 milioane de flori pur şi simplu îţi taie respiraţia. Nu degeaba se spune despre grădina din Lisse că este cea mai fotografiată din lume. Anul acesta, tema expoziţiei se numeşte Romance in Flowers.

Keukenhof este cea mai frumoasă grădină de primăvară din lume. Şi este cu atât mai preţioasă pentru că poate fi admirată doar 8 săptămâni pe an. O poveste ireală, cu o mare de flori, miresme aiuritoare, mori de vânt şi căsuţe unde se vând prăjituri de casă.

Cu cele 32 de hectare ale sale, parcul este al doilea ca mărime din lume, după Grădina Miracolelor din Dubai. Ai zice la prima vedere că te pierzi, dar totul este extrem de bine structurat. Expoziţiile de flori au loc în clădiri imense, iar organizatorii au grijă să nu pierzi nimic.

Regină peste toate florile este laleaua. Grădinarii olandezi au adus anul acesta peste o mie de varietăţi. Numai în Pavilionul Wilhem Alexander au fost plantate peste 100.000 de exemplare de lalele în toate culorile şi mărimile. Parcul este înconjurat de uriaşe câmpuri cu flori care aparţin fermierilor din împrejurimi.

×
Subiecte în articol: Numai de bine gradina flori
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close