Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Cum ajutăm digestia

Numai de bine: Cum ajutăm digestia

Numai de bine: Cum ajutăm digestia
23 Noi 2014   •   11:24

Problemele digestive nu iartă pe nimeni. Poate şi pentru că nu ţinem cont de factorii de risc care conduc la apariţia acestora: alimentaţie nesănătoasă, stres, hidratare insuficientă, abuz de medicamente, în special de antibiotice. Mai ales în această perioadă din an, când infecţiile respiratorii ne dau mari bătăi de cap. Din fericire, putem preveni apariţia unor probleme digestive mult mai grave prin creşterea imunităţii şi eliminarea toxinelor la nivel gastric şi intestinal.

Tulburările de digestie sunt tot mai prezente în panoplia de afecţiuni de care suferă românii, de ambele sexe şi de toate vârstele. Digestia dificila, colicile, constipaţia, senzaţia de greaţă sunt doar câteva dintre simptomele care ne afectează calitatea vieţii.

Tulburările digestive au mai multe cauze, iar consecinţele pe termen scurt sau lung sunt suficient de serioase ca să ne trimita la medicul specialist. Un simptom digestiv aparent banal si netratat la timp poate să determine apariţia unei afectiuni grave.

Excesul de laxative, în cazul constipaţiei cronice, are ca revers dependenţa, dar şi afectarea florei şi fibrei musculare intestinale. Specialilştii din domeniul farmaceutic au venit cu o soluţie de tratament alternativ al afecţiunilor digestive, o combinatie farmaceutica inovativa de fibre si antioxidanti.

Sănătatea începe și se sfârșește la nivel intestinal, deci menținerea unei digestii optime și a unui tranzit intestinal normal sunt două condiții absolut necesare pentru a ne bucura de o stare bună de sănătate.

Așteptăm să ne spuneți dacă v-au plăcut sfaturile noastre pe pagina de Facebook a emisiunii, www.facebook.com/emisiuneaNumaidebine .

Numai de bine” poate fi urmărită în fiecare duminică dimineaţă, de la ora 9:30, la Antena 3, live pe antena3.ro, şi sub formă de înregistrare accesând platforma AntenaPlay.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close