Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Cum scăpăm de calorii în 30 de minute

Numai de bine. Cum scăpăm de calorii în 30 de minute

Numai de bine. Cum scăpăm de calorii în 30 de minute
Sursa foto: Foto: forwardfit.com
de M.Z.    |    06 Apr 2014   •   11:20
Practicarea sportului care ne face cea mai mare plăcere ne ajută, în numai 30 de minute pe zi, să scapăm de efortul de a merge la sală. Iată activităţile care consumă cel mai repede excesul de calorii.
 
1. Tenisul este un joc ce presupune multă atenţie, putere şi viteză de reacţie. În numai jumătate de oră facem să dispară până la 300 de calorii şi stimulăm serios şi aparatul respirator. Nu uitaţi însă, încălziţi-vă bine. 
 
2. Fie că aveţi febra Cupei Mondiale, Europene, sau a campionatului intern, fotbalul este un sport care ne solicită la maxim. În 30 de minute pierdem 400-700 de calorii. Chiar dacă nu suntem buni cu mingea, chiar şi distanţele parcurse ne solicită serios.
 
3. Interacţiunea neîntreruptă cu mingea de basket ne pune la grea încercare. Lăsăm în urmă până la 300 de calorii la fiecare jumătate de oră pe terenul sportului adus la rang de artă de americani.
 
4. Înotul este una dintre cele mai provocatoare şi complexe activităţi pe care vi le putem recomanda. În jumătate de oră de luptă cu mintea, puterea şi atitudinea, ardem 360 de calorii. Să nu mai vorbim că veţi avea încheieturi puternice, picioare şi mâini pregătite cum nu au fost vreodată.
 
5. Joggingul rămâne cel mai la îndemână sport. Nu avem nevoie de un loc anume ca să îl practicăm, nici de o suprafaţă aleasă. Pierdem şi 450 de calorii în 30 de minute şi înfruntăm ziua cu un bonus de tonus şi adrenalină.
 
6. Ultima propunere nu este un sport în sine, dar l-aţi putea crea voi pentru vitalitatea pe care o oferă. Urcatul scărilor, căci despre asta este vorba, ne ajută să scăpăm de aproximativ 450 de calorii la fiecare 30 de minute.

Informaţiile au fost prezentate duminică, la emisiunea Numai de bine, de la Antena 3.
 

×
Subiecte în articol: Numai de bine calorii
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close