Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Cum stimulăm genele longevităţii

Numai de bine. Cum stimulăm genele longevităţii

Numai de bine. Cum stimulăm genele longevităţii
de M.T.    |    26 Oct 2014   •   10:17

Geniul uman nu a descoperit formula opririi timpului, dar a găsit, după ani de cercetări şi studii clinice, o soluţie inovatoare, un amestec revitalizant de extracte naturale, care încetineşte  efectele îmbătrânirii.

O tabletă din acest elixir, administrată zilnic, minim şase luni de zile, înlătură degradarea celulară şi ajuta genele longevităţii.

Pentru unii oameni, ceasul biologic pare a merge inapoi. Pentru alţii în schimb, timpul trece mai repede, lasându-şi amprenta.

Îmbătrânirea însă este inevitabilă şi implică o serie de  procese care încep încă din momentul concepţiei. Modificările produse de îmbătrânire diferă de la om la om.

Toţi oamenii vor să trăiască mai mult, dar nimeni nu vrea  să se confrunte cu efectele îmbătrânirii. Înţelegerea procesului de îmbătrânire este primul pas.

Potrivit Ruxandrei Constantina, medic specialist în medicina de familie, avem nevoie de mecanisme de apărare ale ADN-ului care să încetinescă procesul de îmbătrânire celulară şi să ne protejeze materialul genetic.

Revidox este recomandat tuturor persoanelor, începând cu tinerii aflaţi la debutul maturităţii biologice.

Studiile clinice au demonstrat că după numai 60 de zile de administrare, se observă şi efecte asupra pielii: creşterea gradului dehidratare, elasticitate şi catifelare, reducerea ridurilor şi petelor pigmentare şi ajută la creşterea luminozităţii pielii.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close