Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Detoxifierea, vacanță pentru trup

Numai de bine: Detoxifierea, vacanță pentru trup

Numai de bine: Detoxifierea, vacanță pentru trup
13 Apr 2014   •   12:39
Paștele, 1 mai, începem să simțim deja izul vacanțelor, liniștea valurilor, seninătatea iar o parte dintre români vor merge în străinătate pentru a căuta frumusețea exterioară, dar mai ales interioară. 
 
Un altfel de turism care ne costă mii de euro: tratamente personalizate, în urma căror minte și trupul transformă grijile celui care de liniștea noastră.
 
Dar ce credeți? Acum ne putem bucura de aceeași purificare chiar aici în București. Detoxifiere completă la care și bărbații au început să apeleze, aproape la fel de mult ca și doamnele.
 
Tot mai mulți români sunt inspirați de locuri paradisiace pentru a-și găsi liniștea dar și o vacanță din care să se întoarcă și sănătoși. 
 
Locurile acestea își propun să rupă contactul cu exteriorul și să vă introducă într-o altă lume. Una lipsită de stres, de griji și de probleme.

Și pentru că ne dorim ca dumneavoastră să fiți mereu frumoși vă prezentăm trei mituri desspre detoxifiere care sunt distruse.


Așteptăm să ne spuneți dacă v-au plăcut sfaturile noastre pe pagina de Facebook a emisiunii, www.facebook.com/emisiuneaNumaidebine .

„Numai de bine” poate fi urmărită în fiecare duminică dimineaţă, de la ora 9:30, la Antena 3, live pe antena3.ro, şi sub formă de înregistrare accesând platforma AntenaPlay.
 

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close