Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Diagnosticarea și echilibrarea energetică

Numai de bine: Diagnosticarea și echilibrarea energetică

Numai de bine: Diagnosticarea și echilibrarea energetică
08 Mai 2016   •   10:48

Ce bine ar fi dacă am fi mai deştepţi decât bolile. Ce bine ar fi dacă în loc să ajungem la medic doar atunci când ne doare, mai bine ne-am face o rutină a analizelor de prevenţie.

Am aflat despre o metodă alternativă de măsurare şi de refacere a nivelului optim de energie al celulelor şi am rămas surprinsă să aflu că deşi mă simt bine, nu mă doare nimic, "bateriile" mele, ca să zic aşa, sunt pe terminate.

Ce înseamnă diagnoza globală?

"Este o metodă prin care reușim să facem o măsurătoare a câmpurilor energetice apartinând fiecarui organ sau sistem. Reușim astfel sa descifram nivelul energetic al celulei, dacp aceasta este, sp spun, într-o plaja de valori normale, atunci ok, înseamnă că organul respectiv funcționează corect. Dacă se abate de la aceasta plajă, atunci avem o problemă", a spus medicul Camelia Ștefănescu.

În aproximativ 8 minute se fac peste 200 de milioane de măsurători individuale, până la nivel de celulă.

Un organism obosit nu poate lupta cu bolile aşa cum o face un corp plin de energie. Nu hrănim bine, dormim suficient, dar ne plângem de epuizare. De ce? Pentru că subestimăm influenţa câmpului electromagnetic al mediului înconjurător asupra stării noastre de sănătate.

Soluţia reechilibrării energetice a celulelor şi organelor, cu amprentă electromagnetică personalizată, completează acţiunea tratamentelor alopate sau alternative, dar are şi rol profilactic, eliminând riscul instalării bolilor.

Această analiză a stării de sănătate a organismului nu se substituie tehnicilor imagistice clasice cum ar fi razele X, computer tomograf CT sau RMN.

 

×
Subiecte în articol: Numai de bine ela craciun
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close