Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Ela Crăciun îţi arată câteva gadgeturi amuzante pentru gătit

Numai de bine: Ela Crăciun îţi arată câteva gadgeturi amuzante pentru gătit

Numai de bine: Ela Crăciun îţi arată câteva gadgeturi amuzante pentru gătit
15 Feb 2015   •   12:08

Ca să îţi fie şi mai uşor în bucătărie, am făcut un top al gadgeturilor care vor da un plus de amuzament atunci când gătiţi. Preferatul meu este sucitorul. Nu cu mult diferit de cel tradiţional, dar suficient de avangardist ca aluaturile să nu mai semene cu cele pe care le-aţi făcut până acum. Copiii vor fi tare încântaţi.

Al doilea instrument care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie este, şi nu greşesc cand spun, magic. Aduce sarea şi piperul în toate reteţele pe care le faceţi pentru cei dragi. Este sigur următorul cadou pe care echipa Numai de bine îl va face Prinţesei Polonic

Nu i-am uitat nici pe barbati. Se plâng mereu că îşi încurca sticlele de bere, atunci când le vin prietenii în vizită. Îi ajutăm şi le dăm aceşti ochelari.

Cat despre pâinea prăjită de dimineaţă, de ce să nu îi adaugam un strop de SF? O să câştigaţi sigur Războiul Stelelor din bucătărie.

×
Subiecte în articol: Numai de bine ela craciun
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close