x close

Numai de bine. Interviu cu Mirela Retegan. Fondatoarea „Găştii Zurli” a lansat cartea ''Fii de partea mea, mic tratat de suportare a hormonilor la adolescenţi''

02 Iul 2018   •   12:00
Numai de bine. Interviu cu Mirela Retegan. Fondatoarea „Găştii Zurli” a lansat cartea ''Fii de partea mea, mic tratat de suportare a hormonilor la adolescenţi'' Foto: Captură Antena 3

Mirela Retegan este cunoscută drept antrenoarea părinţilor şi ''fondatoarea „Găştii Zurli”. Este o voce puternică în lumea parentingului din România şi crede cu tărie în educaţia prin joacă şi iubire. Mirela a lansat recent alături de jurnalista Liviana Tane, cartea ''Fii de partea mea, mic tratat de suportarea hormonilor la adolescenţi'', o carte utilă atât părinţilor, cât şi adolescenţilor.  Oana Portase a stat de vorbă cu Mirela Retegan şi a aflat câteva dintre secretele ei.

Mirela Retegan este exemplul perfect al mamei care îşi recunoaşte imperfecţiunile şi povesteste cu umor şi sinceritate maxima despre cum i s-a schimbat viaţa când Maya, fata ei, a devenit adolescentă. Experienţa, optimismul, relaxarea şi inteligenţa emoţională au făcut-o pe Mirela Retegan un lider în comunitatea educaţiei non formale.

''Îmi place să împărtăşesc ceea ce eu trăiesc. Experienţa mea de mamă de adolescent m-a făcut să înţeleg foarte multe lucruri pe care le-am aşezat în această carte. Trei sferturi din carte reprezintă experienţa mea de mamă şi relaţia mea cu Maya, o adolescentă. Ultima parte a cărţii este o bucată făcută de Liviana Tane, care a vorbit cu mai mulţi adolescenţi provenind din medii diferite şi a tras concluziile felului în care ne văd ei de data asta'', spune Mirela Retegan.

 

Citeşte mai multe despre:

carte interviu Oana Portase copii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati