Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Machiaj de vară cu doar cinci produse

Numai de bine: Machiaj de vară cu doar cinci produse

Numai de bine: Machiaj de vară cu doar cinci produse
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Iun 2016   •   10:45

Cinci produse de make up şi câţiva paşi clari pentru un machiaj perfect de vară. Olivia Păunescu a făcut un tutorial video care suntem convinşi că va face multe vizionări ulterioare pe pagina noastră de facebook şi pe canalul de youtube.

În trecut, un ten alb, de porţelan, era semn de distincţie şi bunăstare. Astăzi, o piele bronzată înseamnă că ai bani şi timp de vacanţă. Dar, atenţie, nu orice nuanţă de bronz este acceptată de trend.

"Vara aceasta cuvantul de baza este naturaletea. Se poarta tenul natural, luminos, se poarta pistruii, nu se poarta tenul incarcat, nu folosim texturi cu grad mare de acorperire, ci dimpotriva texturi cremoase foarte lejere, sa pastram aspectul de ten luminos indiferent de varsta, pentru ca asa vom parea mai proaspete. Spre deosebire de tenul bronzat, care se purta acum cativa ani, unde aplicam o pudra bronzanta pe toata fata, anul acesta vom folosi acel efect de abia atinsa de soare", susține Alis Costea, resident trainer MAC.

Adică un ten care arată ca după primele zile de vacanţă. După ce este aplicată baza, hidratantă şi rezistentă, urmează un fard de obraz cu o textură luminoasă. Genele şi sprâncenele pot fi doar uşor accentuate.

 

 

×
Subiecte în articol: Numai de bine ela craciun
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close