Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Metode de bronzat fără riscuri

Numai de bine: Metode de bronzat fără riscuri

Numai de bine: Metode de bronzat fără riscuri
01 Mar 2015   •   11:09

Dupa o iarnă lungă suntem ca nişte baterii descărcate care tânjesc după căldură. Iar doamnele, şi nu numai, îşi doresc ca pielea lor să prindă puţină culoare înainte să îşi dezvăluie trupul abia ieşit din iarnă în faţa lumii întregi. Pentru toţi cei care aveţi această problemă. Probabil că multe femei simt acelaşi lucru, iar pentru asta o companie suedeză a adus soarele de pe cer, între patru pereţi cu ajutorul unui
dispozitiv inedit.

Bali, Mauritius sau Miami nu sunt doar numele celor trei programe ale sistemului. Pentru cunoscători sunt trei modele diferite de bronz, pe care le poti obţine în funcţie de intensitate. Senzaţia că ai fost purtat pentru moment pe o plajă tropicală devine tot mai reală. Cu alte cuvinte te poţi relaxa pe şezlong, poţi uita de stresul cotidian într-o oră plină de beneficii. Sistemul artificial stimulează, ca şi soarele, producerea de vitamina D.

Terapia la plaja artificială este recomandată inclusiv categoriilor cărora li se recomandă de obicei să evite sau să limiteze expunerea prelungită la soare: femeile însărcinate, persoanele cu aluniţe sau copiii mici. O oră petrecută la razele artificiale costă 40 de euro, dar puteţi merge chiar şi însoţiţi că să plătiţi mai puţin. În plus, nu este nevoie de cremă cu protecţie.

Iar aceasta nu este singura metoda prin care putem evita solarul iarna şi totuşi să avem pielea frumos colorată. Diana Niculescu, pe care probabil că nu o veţi vedea nici măcar iarna cu pielea albă, a acceptat să ne dezvăluie dintre trucurile ei făcute acasa. Astfel bronzul de iarna va fi si sanatos si rezistent. 

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close