×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Numai de bine: Midiile, surpriza zilelor de post

de A.M   •   23 Noi 2014   •   13:41
 Postul Craciunului este unul dintre cele mai uşoare posturi de peste an. Chiar dacă are 40 de zile, regimul alimentar e unul destul de permisiv, şi aici ma refer la dezlegarea la vin si peşte de care credincioşii se bucură la sfârşit de săptamână. Colega mea, Anca Lungu, a pregătit o reţetă uşoară şi rafinată care să bucure papilele celor care ţin post. Dar şi pentru oricine se simte...inspirat.

INGREDIENTE
1 kg midii proaspete
400 ml vin alb sec
500g roşii cherry
4 căţei de usturoi
2 ardei iuţi
frunze de busuioc
oregano
ulei de măsline

credite ipotecare VreauCredit.ro

Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati