Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Modele de manichiură perfecte pentru Revelion

Numai de bine. Modele de manichiură perfecte pentru Revelion

Numai de bine. Modele de manichiură perfecte pentru Revelion
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
31 Dec 2018   •   15:15

Pene ,sclipici, culori puternice şi modele ieşite din comun vom putea purta pe unghii în noaptea dintre ani. Manichiura reprezintă un accesoriu care întregeşte ţinuta şi în seara de Revelion putem îndrăzni să dăm frâu liber imaginaţiei.

Cătălina Stoica, nail expert, ne-a spus secretul unei manichiuri ieşite din comun şi ne învaţă cum să păşim într-un mod extravagant în noul an.

''În noaptea dintre ani vom purta pe unghii tot ce ţine de roşu provocator, tot ceea ce ne duce cu gândul la cabaret, textură de catifea, de mătase, glitter foarte mult, manichiura moon. Tot ceea ce ne duce cu gândul la cabaret putem să încercăm liniştite, până şi pene pe unghii, până şi texturi de catifea, de glitter sau stele aurii, decoraţii militare. În acest sezon dar în special în seara de Revelion, cu mai multe texturi pe aceeaşi unghie. În noaptea dintre ani nu vom purta manichiură french, unghii nude, dar dacă totuşi sunteţi adeptele unghiilor simple putem aplica măcar un pigment care doar le face foarte lucioase, nu este sclipicios, nu e colorat, dar un nude cu un finish foarte lucios arată bine şi este un pic mai festiv'', a spus Cătălina Stoica.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close