Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. O toamnă fără pretenţii vestimentare

Numai de bine. O toamnă fără pretenţii vestimentare

Numai de bine. O toamnă fără pretenţii vestimentare
26 Oct 2014   •   12:33

Avem o toamnă generoasă din punct de vedere vestimentar.

Puloverele mari din lână şi caşmir sau jachetele foarte lungi, de care vă gândeaţi să scăpaţi, sunt din nou la modă.

Culmea, şi pentru femei, dar şi pentru bărbaţi. Asta pentru că, în acestă perioadă, casele de modă de peste hotare încearcă să impună tot mai tare tendinţa unisex.

Şi ca misiunea voastră să fie şi mai uşoară, echipa emisiunii "Numai de bine" a aflat că hainele nu mai trebuie să respecte linia corpului, pentru că accentul este pus pe comoditate.

Cu alte cuvinte, este o toamnă care nu va obliga la investiţii majore în garderobă. O toamnă care nu mai ţine cont de eternele culori de sezon. Există însă câteva piese de referinţă peste care designerii nu pot trece.

Se poartă croielile drepte, comode, tricotajele şi, mai ales, pielea.

Doamnele care vor sa fie în tendinţe nu trebuie să lase să treacă această toamnă fără mănuşi lungi. Nici pălăriile nu vor fi ignorate, în special cele accesorizate, dar obligatoriu cu boruri nu foarte mari. Stiliştii promit că o astfel de ţinută le va transforma din cap până în picioare.

În acelaşi imp, cizmele îmblănite, pufoase, care păreau că nu vor depăşi niciodată termenul de valabilitate, dispar din peisaj. Este toamna bocancilor. Mai ales a celor de tip montan. Nu pentru că sunt neapărat mai arătoşi, dar se integrează mai mult în această tendinţă a normalului fără reguli.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close