Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Soluţii moderne împotriva căderii părului

Numai de bine: Soluţii moderne împotriva căderii părului

Numai de bine: Soluţii moderne împotriva căderii părului
14 Iun 2015   •   13:34

85% dintre bărbaţi suferă de o formă de calviţie până la vârstă de 50 de ani. Există tot mai multe cazuri de persoane tinere, chiar aflate la pubertate, care se confrunta cu aceasta problemă. Iar unul din principalii duşmani este chiar stresul. ***De aceea, implantul de păr nu mai este un moft, ci o necesitate. Pentru că, spun specialiştii, această problemă are un puternic impact psihologic asupra noastră.

Părul frumos şi bogat a fost întodeauna asociat cu tinereţea. Şi dacă femeile au la indemână zeci de soluţii ca sa îşi întreţină podoaba capilară, bărbaţii sunt în dezavantaj. Un studiu al cercetătorilor americani, arată că bărbaţii şi tinerii deopotrivă suferă de difertite forme de caviţie.

Primele semne de alarma ar trebui sa apara atunci cand pierzi este 150 de fire de păr zilnic, spune specialiştii. Căderea părului este una dintre loviturile psihologice majore pe care un barbat le poate suferi în viaţă.

Daca în prima faza cei afectati de caderea parului pot apela la remedii temporare, precum medicamentele, suplimentele alimentare sau tratamentele cosmetice, până la urmă soluţie definitivă este implantul de par.

Prezentatori tv, actori celebri, cântareţi..cu toţii au apelat la implantul de păr. Al Pacino, Jude Law sau John Travolta sau fotbalistul Wayne Rooney, sunt doar câţiva dintre barbaţii cunoscuţi în toată lumea care s-au supus unei astfel de intervenţii. Tehnica de implantare la care au apelat aceştia a ajuns şi în România.

Mai întâi se extrag rădacinile din zonele sanatoase, care sunt apoi implantate fir cu fir. O astfel de interventie dureaza până la 6 ore in funcţie de cat de mare este zona care trebuie acoperită.

Procedura se finalizează într-un timp scurt, nu este nevoie de anestezie totala şi nici de medicamente speciale după interventie. Foliculii de par nu se deterioreaza in timpul donarii si al implantului capilar.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close