Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Switching, antrenament în forţă

Numai de bine: Switching, antrenament în forţă

Numai de bine: Switching, antrenament în forţă
Sursa foto: Foto: VideoNews
27 Sep 2015   •   10:42

Fie că vreţi sa pierdeti kg in plus, sa va tonifiati, sa va remodelati sau pur si simplu sa va distrati, switchingul este cea mai bună soluţie. Aceasta forma de miscare este recomandata tuturor categoriilor de vârstă indiferent de condiţia fizică.

 
Înainte de orice, Switching este cu siguranţă un antrenament care te va stoarce de toate energiile negative acumulate de-a lungul zilei. Programul este conceput astfel încât, în cele 50 de minute de antrenament, sa lucrezi la 10 aparate diferite.
 
Circuitul de switching te ajută să-ti lucrezi toate grupele musculare. Bazat pe forţă, rezistenţă şi contracţie musculară, conceptul de switching este ideal pentru persoanele care au un stil de viaţă mai degrabă latent, fiind extrem de eficient în remodelarea corporală. 
 
Antrenamentul pregăteşte corpul pentru activitatea de fiecare zi şi pe lângă îmbunătăţirea rezistenţei şi vitezei de reacţie, ajută la consolidarea spiritului de echipă. Circuitul Switching este un program indicat ca recuperarea dupa anumite operaţii, pentru ca presupune miscari stabile, care corecteaza postura. De asemenea, creşterea consumului energetic, a stabilităţii trunchiului şi îmbunatăţirea performantelor aparatului cardiovascular sunt printre beneficiile imediate ale acestei forme de fitness.
 

×
Subiecte în articol: Numai de bine forta antrenament varsta sport
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close