Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine NUMAI DE BINE: Tendinţele anului 2014 pentru tunsorile bărbaţilor

NUMAI DE BINE: Tendinţele anului 2014 pentru tunsorile bărbaţilor

NUMAI DE BINE: Tendinţele anului 2014 pentru tunsorile bărbaţilor
Sursa foto: Foto: VideoNews
27 Apr 2014   •   18:32
"Simplul" se poartă şi la bărbaţi în 2014. Şi mai ales părul scurt, care nu este deloc plictisitor, dacă ai alături sfătuitorul potrivit. Iar trendurile sunt impuse de cele mai multe ori de vedete.
 
Părul scurt parcă a fost inventat pentru campionul mondial la box, Vladimir Klitschko. Un excelent jucător de şah în timpul liber, surfer şi actor, boxeurul ucrainean, un mândru posesor al unui păr des. Se tunde mai scurt în lateral şi în spate şi nu trece niciodată neobservat. 
 
Când părul bărbatului de lângă voi începe să crească şi pare mai degrabă neîngrijit, daţi vina pe Joseph Gordon-Levitt. Actorul apare la evenimentele mondene parcă proaspăt trezit şi smuls din aşternuturi. O frizură retro, mereu la modă.
 
Stăpânul bretonului este cu siguranţă Elijah Wood. Hobbitul neastâmpărat din "Stăpânul inelelor", este un curajos promotor al părului uşor lung, însă numai în partea din faţă. Şi o idee în diagonală. Secretul lui este şi secretul nostru: această tunsoare nu vă iese la fel de bine dacă vă aranjaţi acasă.
 
Părul scurt l-a inspirat şi pe Robert Pattison. Odată posesor al unei bogate podoabe capilare, actorul din Saga Amurg a luat-o în direcţia opusă. O tunsoare aproape militărească, în mod clasic mai scurtă în părţi, domnul Pattison se pliază perfect pe tendinţele lui 2014.
 

×
Subiecte în articol: barbati
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close