Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de Bine: Terapie şi energie. Beneficiile unei alimentaţii sănătoase

Numai de Bine: Terapie şi energie. Beneficiile unei alimentaţii sănătoase

Numai de Bine: Terapie şi energie. Beneficiile unei alimentaţii sănătoase
16 Mar 2014   •   11:32

Dupa energia consumată alergând în parcuri sau între saloane, e obligatoriu să descoperim şi cea mai eficientă metodă de reîncarcare.

Probabil vi se pare banal să auziţi că fructele si legumele proaspete sunt resursa inepuizabilă de forţă vitală, dar şi de minerale şi vitamine. Nu e însă niciodată prea mult să descoperim beneficiile uriaşe ale unei alimentaţii sănătoase.

SImțim întodeauna cum corpul nostru devine vulnerabil în anotipul rece și facem greșeala de a da vina exclusiv pe temperaturile scăzute care pe bună dreptate ne schimbă ritmul de viață și ne fac sedentari. La baza problemei se află însă, un sistem imunitar slăbit, iarsoluția este: o alimentație corectă.

Indiferent de anotimp, vitaminele și mineralele sunt cheia unei aleimentații sănătoase, așa că, nu trebuie să renunțăm la fructe și legume, chiar dacă în sezonul rece majoritatea sunt de import și nu sunt atât de gustoase precum cele românești, dar sunt și ele hrănitoare.

Așteptăm să ne spuneți dacă v-au plăcut sfaturile noastre pe pagina de Facebook a emisiunii,  www.facebook.com/emisiuneaNumaidebine .

„Numai de bine” poate fi urmărită în fiecare duminică dimineaţă, de la ora 9:30, la Antena 3, live pe antena3.ro, şi sub formă de înregistrare accesând platforma AntenaPlay.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close