Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Cum se realizează machiajul vedetelor de televiziune - VIDEO

Numai de bine. Cum se realizează machiajul vedetelor de televiziune - VIDEO

Numai de bine. Cum se realizează machiajul vedetelor de televiziune - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
30 Oct 2018   •   18:40

Toate ne dorim un machiaj perfect care să ne avantajeze. ''De exemplu, mie îmi place foarte mult să am ochii accentuaţi şi un ruj deschis la culoare, asemănător cu nuanţa pielii'', spune Ela Crăciun care a prezentat la ''Numai de bine'', cum sunt puse în evidenţă trăsăturile colegelor sale.

''Clar machiajul de televiziune este diferit de cel de zi, de cel de seară. De ce? Într-un studio este foarte important să fie foarte multă lumină şi atunci, având foarte multă lumină se vede absolut orice şi ceea ce nu ai. Trebuie să avem o bază foarte bine dată, fond de ten, anticearcăn şi pudră. Şi culorile depind, noi nu prea le folosim pe cele sidefate (...)   E clar că fiecare are fizionomia ei. Aş putea să spun ce corecţii facem în televiziune şi aş putea să dau aşa nominal pe cine facem noi şi cu cine lucrăm zi de zi.  De exemplu, Andreea Berecleanu, toată lumea spune "mamă, ce frumoasă e", aşa este. Este frumoasă şi are un cap mic, o faţă mică şi atunci nu e nevoie să faci foarte multe corecţii. La ea noi putem să intensificăm şi ochii şi buzele. Blush-urile le folosim în ton de roze pentru a da volumetrie, având un cap mic, noi trebuie să armonizăm, ochii îi machiem cu marouri până în grena cel mai mult'', a spus make-up artistul care se ocupă de look-ul prezentatoarelor, pentru ca el să fie unul impecabil.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close