Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Yoga la temperatură maximă

Numai de bine: Yoga la temperatură maximă

Numai de bine: Yoga la temperatură maximă
01 Mar 2015   •   10:14

Pentru că experienţa yoga este oricum ieşită din comun, ne-am propus astăzi să o complicăm şi mai mult. Şi am mutat sesiunea într-un studio gonflabil, încălzit la 37 de grade celsius. Nu vă aşteptaţi la experienţe mistice pentru că hotpod yoga este un nou concept, extrem de distractiv, dar cu un puternic impact fizic şi mental.

Voque, Daily Mail, Men's Health sunt cateva dintre revistele de succes care au consacrat spaţii largi unei noi metode de yoga, hot pod yoga. Ideea revoluţionara apartine unor londonezi din industria de wellness, care şi-au dorit exerciţii fizice uşoare, relaxante, dar benefice minţii şi organismului. In numai un an, această formă de mişcare a creat o adevarată revoluţie în Marea Britanie. Bucureşti-ul este a doua capitală
europeană care aduce acest concept inovator.

Metoda de yoga practicată în cadrul Hotpod Yoga se bazează pe vinyasa - o secvenţă echilibrata de poziţii active şi pasive, sincronizate cu respiraţia. 
În urma unei şedinţe se pot pierde până la 700 de calorii. Evident, totul ţine de intensitatea şi corectitudinea mişcărilor.

×
Subiecte în articol: Numai de bine yoga slabire
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close