Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine: Zâmbetul impecabil, obligatoriu de sărbători

Numai de bine: Zâmbetul impecabil, obligatoriu de sărbători

Numai de bine: Zâmbetul impecabil, obligatoriu de sărbători
14 Dec 2014   •   10:03

Românii sunt oameni pe cât de generoşi, pe atât de practici şi creativi atunci când trebuie sa facă un cadou. Si ce poate fi mai potrivit decât să oferiţi un zâmbet strălucitor sau o bijuterie dentară. Grăbiţi-vă însă, pentru că această perioadă este extrem de aglomerată pentru medicii stomatologi.

Asta şi pentru că e momentul ales de românii din ţară şi de peste hotare care vor să prevină un dezastru înainte de sărbători, precum o durere de dinţi venită taman în toiul petrecerilor de sfârşit de an.
 
Nimic nu este mai neplăcut decât sâcâitoarea durere de dinţi. O aniversare, un moment special sau de relaxare. Sunt clipele perfecte care parcă încurajează o problemă dentară mai veche să îşi facă simţită prezenţa. Prilejuri în care nici analgezicele nu mai funcţionează. Din fericire, în ultima perioadă, tot mai mulţi români mai prevazatori, dau fuga la medicul dentist, înainte ca problema stomatologica sa ia amploare.

Niciodată în an nu sunt mai pline cabinetele stomatologice ca în această perioadă. Nici măcar fobia de medicul stomatolog nu-l ţine pe român departe de scaunul ergonomic din cabinetul de medicina dentară şi de freza zgomotoasă.

Românilor din ţară li se adaugă cei de peste hotare, care vin în vacanţa de sărbători. Motivul exodului poate fi şi oportunitatea de a rezolva problemele dentare cu bani puţini, dar şi la standarde inalte.

Aproape 80 % dintre români au probleme dentare. Şi dacă iarna este momentul care ne trezeşte conştiinţa odată pentru totdeauna în sensul începerii unei educaţii pentru îngrijirea dinţilor, atunci este un mare câştig. Mai ales că studiile au demonstrat că problemele dentare influenţează buna funcţionare a întregului organism

×
Subiecte în articol: Numai de bine ela craciun dentist
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close