O femeie a primit şansa de a avea o viaţă normală. Opt medici i-au redat bucuria de a trăi, după o operaţie complexă, în premieră la nivel naţional

de S.T.    |    29 Oct 2017   •   09:41
O femeie a primit şansa de a avea o viaţă normală. Opt medici i-au redat bucuria de a trăi, după o operaţie complexă, în premieră la nivel naţional Foto: captură Antena 3

O femeie a primit şansa de a avea o viaţă normală! Pentru că suferă de o boală rară, i-a fost greu să vorbească, să mănânce sau să se integreze în societate.

Opt medici i-au redat bucuria de a trăi, după o operaţie complexă, în premieră la nivel naţional.

De-a lungul vieţii a trecut prin mai multe intervenţii. Operaţii care au ajutat-o, dar doar pentru o scurtă perioadă de timp. În momentul de faţă implanturile normale nu o mai pot ajuta.

Din cauza intervenţiilor multiple, cerul gurii i s-a degradat şi cicatrizat. Acum câţiva ani l-a cunoscut pe doctorul Chemal Taner. Este cel care i-a dat speranţa unei vieţi normale, şansa de a-şi hrăni copilul abia născut, de a mânca alimente solide sau de a-şi găsi un job.

Împreună cu o echipă formată din mai mulţi specialişti, doctorul Chemal Taner a susţinut o operaţie care a durat peste 10 ore. Singura speranţă a femeii au fost implanturile zigomatice.

Medicii i-au redat astfel femeii de 42 de ani o nouă şansă la viaţă.

Operaţia a fost gratuită.

x close