Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Soluția matematică pentru a nu mai risipi banii și a cheltui pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Este foarte simplă!

Soluția matematică pentru a nu mai risipi banii și a cheltui pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Este foarte simplă!

Soluția matematică pentru a nu mai risipi banii și a cheltui pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Este foarte simplă!
Sursa foto: Sursă: Pixabay
05 Apr 2019   •   17:58

Oamenii de știință au descoperit o modalitate simplă prin care să nu mai risipești banii și să începi să cheltui pe lucrurile cu adevărat importante. Articolul a apărut în New York Times și pe scurt, sfătuiește oamenii să cheltuie cei mai mulți bani în locurile în care petrec cel mai mult timp. 

De exemplu, dormi aprozimativ 8 ore din 24 deci este bine să investești într-o saltea de calitate. De asemenea, este indicat să investești în lucrurile care îți eliberează timpul, cum ar fi un aspirator foarte performat care curăță mai rapid. Cu timpul salvat poți ieși cu prieteni sau să faci ceva ce te relaxează.

Articolul este scris pe baza unui studiu care analizează legătura dintre timp, fericire și bani și care a dezvăluit faptul că oamenii care pun preț mai mare pe timp decât pe bani sunt mai fericiți. 

Sursă: Business Insider

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close