Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Tehnică revoluționară pentru sprâncene perfecte

Tehnică revoluționară pentru sprâncene perfecte

Tehnică revoluționară pentru sprâncene perfecte
14 Feb 2016   •   14:38

Ştiaţi că sprâncenele sunt responsabile pentru 80% din mimica feţei? Ele îşi pun amprenta în comunicare şi chiar ne definesc personalitatea. După ce forma lor a suferit schimbări şi transformari de-a lungul deceniilor, acum naturalul este la modă şi devine etalonul frumuseţii.

Sprancenele au nevoie de o atentie speciala. De ele depinde prospetimea si tineretea chipului nostru. Pentru a deveni arcuite, ascendente, dese si simetrice, sprâncenele au nevoie de îngrijire susținută. Cu ajutorul metodei de MICROBLADING putem obtine oricare dintre aceste efecte"

Aceasta tehnică umple golurile din sprânceana, maschează cicatrici, poate retușa tatuaje mai vechi și nu deteriorează firele naturale de păr.

După ce specialistul şi clientul au picat de acord asupra formei, acestea vor fi desenate şi trasate. Se introduce pigment in stratul superior al dermului, cu ajutorul unei lame foarte fine, atașata unui stilou. Totul se face manual cu o precizie de chirurg.

Procedura de repigmentare este formata din doua, maxim trei sedinte. Daca tenul sau pielea sunt foarte groase, sedintele se efectueaza la un interval cuprins intre 21 si 30 de zile.

Aceasta metoda de infrumusetare a sprâncenelor costă 1000 de lei.  Tatuajul nu este permanent, dar este, într-adevar, de lunga durată. Va trebui însă refăcut la anumite intervale de timp.

×
Subiecte în articol: Numai de bine ela craciun
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close