Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Tratament revoluționar în România! Cum scapi de grăsimea de pe față fără bisturiu

Tratament revoluționar în România! Cum scapi de grăsimea de pe față fără bisturiu

Ultima fiță în materie de slăbit. Multe dintre vedetele de la Hollywood au înlocuit operațiile estetice. Mai exact, femeile care își doresc mandibule frumos conturate, apelează la un aparat care topește grăsimea, iar în mai puțin de jumătate de oră ajung la rezultatul mult visat. Georgiana Mihăilă a încercat tratamentul. 

Tratament revoluționar în România! Cum scapi de grăsimea de pe față fără bisturiu
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    14 Iul 2020   •   10:02

Este un tratament revoluționar care topește grăsimea de pe zona facială la o adâncime precisă. Este singurul aparat din România care poate să topescă cu brio grăsimea facială, adică să avem pomeții bine conturați și să nu mai avem grăsime în zona gușii. Este alternativa tratamentului chirurgical. Nu deteriorează stratul superior al pielii dar microperforează grăsimea în interior. 

Tratamentul facial care topește grăsimea și conturează mandibula 

Procedura este potrivită pentru toate persoanele care își doresc contutrare mandibulei și a gușii. În plus aparatul poate elimina chiar și țesutul adipos de care nu s-a putut scăpa cu ajutorul dietei. 

Femeile însărcinate sau cele care alăptează ar trebui să evite aplicarea acestui tratament. În plus,cele care știu că au diferite afecțiuni dermatologice, hepatice sau cardiace ar trebui să ceară sfatul specialistului.

Procedura nu este dureroasă, se simte doar o ușooară senzație de încălzire. Tratamentul nu doar că acționează asupra țesutului adipos, dar contribuie și la fermitatea pielii. Primele rezultate se observă imediat după tratament iar rezultatul este permant,  grăsimea rămâne topită. 

Cum scapi de grăsimea de pe față fără bisturiu

×
Subiecte în articol: Numai de bine tratament facial gusa
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close