Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Zodiile și defectele lor. Care sunt punctele pe care nimeni nu vrea să le recunoască

Zodiile și defectele lor. Care sunt punctele pe care nimeni nu vrea să le recunoască

Zodiile și defectele lor. Care sunt punctele pe care nimeni nu vrea să le recunoască
20 Noi 2016   •   17:36

Consultantul în astrologie Dezideriu a vorbit, duminică dimineață, în emisiunea Numai de Bine, despre punctele mai puțin plăcute la fiecare zodie. Săptămâna trecută, au fost trecute în revistă calitățile zodiilor, dar, pentru corectitudine, au urmat defectele.

Astfel, BERBECII au accese de furie spectaculoase. De obicei, când lucrurile nu merg așa cum își doresc, copiii zodiacului sunt primii careu dau din mâini și din picioare în semn de protest. De obicei pot fi calmați la fel de repede, dacă sunt luați în brațe și trimiși la somn.

TAURII au lansat conceptul de metrosexual. Sunt materialiști și pot sta ore în șir în fața oglinzii, încercând să surprindă și să repare diverse defecte și riduri. Apoi vor ieși în club, de unde se vor uita superior la toți cei care nu etalează același tip de opulență. Pot fi extrem de plictisitori.

GEMENII au o personalitate dublă. Se pleacă de la premisa că unul dintre gemeni este o ființă genială, care poate reprezenta vocea unei generații, în timp ce al doilea este un personaj fără tact, fără prezență și fără mesaj. De obicei unul dintre cei doi câștigă.

Iată care sunt defectele pentru toate zodiile:

×
Subiecte în articol: Numai de bine zodii dezideriu astrologie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close