Antena 3 CNN Life Semnificația lui 11 în numerologie, explicată de Mihai Voropchievici

Semnificația lui 11 în numerologie, explicată de Mihai Voropchievici

Data de 11 noiembrie are o semnificație aparte din punct de vedere numerologic. 11 este asociat cu iluminarea spirituală (unu lângă unu). Este numărul care din punct de vedere numerologic înseamnă idealism, viziune, ruperea barierelor, avangardism, transformare. În această zi oamenii își pot schimba viețile în bine.

Semnificația lui 11 în numerologie, explicată de Mihai Voropchievici
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2020   •   13:06

Numerologul Mihai Voropchievici a arătat la Antena 3 semnificația lui 11 în numerologie.

11 este numărul revelațiilor, prin excelență, primul număr „maestru”. Reprezintă începutul cunoașterii lui Dumnezeu și al conștiinței spirituale. Aduce cu sine vibrații psihice foarte profunde și pentru că are o prezență egală de elemente feminine și masculine, acest lucru oferă o dovadă, dar și o provocare.

Numărul 11 este asociat cu deschiderea mentală, cu intuiția, cu idealismul și cu viziunile mistice. Cu valoarea negativă, simbolizează trădarea și prezența inamicilor secreți. Vechii evrei îl considerau numărul lui Lillith, Luna Negră, forța feminină șerpuitoare, cea care a împins-o pe Eva spre nesupunere în grădina Raiului.

În numerologie, 11 domină inteligența omului și o guvernează. Dacă este bine gestionat, duce la succes și la cucerirea maselor. În caz contrar, chiar și o neatenție sau o mică eroare poate duce la o cădere în neașteptat.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close