O chelneriță neatrăgătore s-a apropiat de un client și l-a întrebat dacă ar dori să iasă cu ea în oraș. Bărbatul a refuzat-o spunându-i o minciună. După 20 de minute, ceva neașteptat s-a întâmplat (FOTO+VIDEO)

16 Aug 2017   •   16:39
O chelneriță neatrăgătore s-a apropiat de un client și l-a întrebat dacă ar dori să iasă cu ea în oraș. Bărbatul a refuzat-o spunându-i o minciună. După 20 de minute, ceva neașteptat s-a întâmplat (FOTO+VIDEO) Galerie foto (4) Foto: captura video

O chelneriță neatrăgătoare s-a apropiat de un client și l-a întrebat dacă nu ar dori să iasă cu ea în oraș, pentru că abia a sosit și nu cunoaște împrejurimile.

Bărbatul a refuzat-o spunându-i că este foarte ocupat, iar mai târziu trebuie să-și viziteze mama în spital.

După 20 de minute, o femeie superbă s-a apropiat de el și i-a cerut o întâlnire. De data aceasta, tânărul nu a mai avut nicio ezitare. A acceptat fără să stea pe gânduri.

Doar că surpriză. După ce a obținut întâlnirea, femeia l-a întrebat ce îi face mama și dacă se simte mai bine. Apoi i-a spus că era de fapt chelnerița care l-a abordat prima dată și că de fapt nu vrea să iasă cu el.

 

Parteneri
x close