Antena 3 CNN Life O fetiță de șase ani i-a trimis o scrisoare în cer tatălui ei, mort cu un an în urmă. Câteva zile mai târziu, poștașul a sunat la ușă și i-a dat o veste incredibilă!

O fetiță de șase ani i-a trimis o scrisoare în cer tatălui ei, mort cu un an în urmă. Câteva zile mai târziu, poștașul a sunat la ușă și i-a dat o veste incredibilă!

O fetiță de șase ani i-a trimis o scrisoare în cer tatălui ei, mort cu un an în urmă. Câteva zile mai târziu, poștașul a sunat la ușă și i-a dat o veste incredibilă!
Sursa foto: Foto: Pixabay
08 Noi 2019   •   13:27

O fetiță de șase ani i-a trimis în cer tatălui ei, mort în urmă cu un an, o scrisoare de felicitare pentru a marca ziua în care bărbatul ar fi împlinit 47 de ani.

Hollie Morgan și-a surprins mama când a anunțat-o ce are de gând să facă, însă nimeni nu se aștepta ca gestul copilei să primească un asemenea răspuns.

Am auzit cazuri în care oamenii au făcut lucruri similare și am lăsat-o să o trimită. Voia să îi ureze tatălui ei o zi de naștere fericită, acolo în cer, pentru că ar fi împlinit 47 de ani în octombrie. Ea a scris-o și chiar a notat pe plic ”pentru tati din cer”, înainte de a duce scrisoarea la poștă. Poștașul i-a spus atunci că îi pune o ștampilă specială pe plic și a adăugat adresa noastră pe spate”, a povestit mama lui Hollie, potrivit Daily Mirror.

”În ciuda vârstei fragede, înțelege ce s-a întâmplat și e împăcată cu asta. Vorbește mereu despre tatăl ei și despre lucrurile pe care le-au făcut împreună și jocurile pe care le-au jucat”, a mai spus mama copilei.

Ulterior, Hollie a primit acasă confirmarea chiar de la Royal Mail, Poșta britanică, că scrisoarea ei a ajuns cu succes în cer.

”A fost extrem de fericită, cu siguranță vom mai trimite scrisori în cer”, a mai spus femeia.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close