Antena 3 Life O nouă speranţă în lupta cu COVID-19. "Sunt plante care ajută la blocarea coronavirusului, chiar dacă l-am luat"

O nouă speranţă în lupta cu COVID-19. "Sunt plante care ajută la blocarea coronavirusului, chiar dacă l-am luat"

de Milena Niță    |    26 Sep 2020   •   21:30
O nouă speranţă în lupta cu COVID-19. "Sunt plante care ajută la blocarea coronavirusului, chiar dacă l-am luat"
Sursa foto: Antena 3

Există tratamente naturiste care pot bloca apariţia coronavirusului, susţin iridologii, acei specialişti care dintr-o singură privire în iris îşi pot da seama de ce suferim.

"Apropo de coronavirus, natura ne-a pus la dispoziţie şi arsenalul terapeutic, astfel încăt să putem preveni, să ne putem păzi, ca să nu ne îmbolnăvim.

Sunt plante care ne ajută pe sinteza de ARN, pentru că virusul se ia mai mult pe cale nazală, nu pe cale bucală, şi blochează virusul chiar dacă l-am luat. Este foarte important, şi copiii se pot păzi, pentru că a început şcoala", a spus Alin Ghinea, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, întrebat dacă există vreun scut şi împotriva COVID-ului.

Iridolog: În iris pot apărea modificări care nu se văd la analizele de sânge

Structura irisului este diferită de la o persoană la alta, iar în iris pot apărea anumite modificări care nu se văd la analizele de sânge, a spus Alin Ghinea.

Iridologia ne ajută să prevenim anumite boli

"Este o parte a ştiinţei medicale", asigură specialistul, care precizează că aceste semne în iris pot să apară şi să se vadă chiar înainte de a se manifesta clinic vreo afecţiune.

Astfel, la consultaţie, când specialistul se uită în irisul nostru, ne "citeşte" semnele, afecţiunea de care suferim şi uneori nici nu ştiam. Toate organele noastre interne sunt proiectate pe iris, iar iridologul ştie să le "descifreze".

Cu iridologia, putem preveni anumite boli

Această metodă de diagnosticare este deosebit de utilă în profilaxie, pentru că putem preveni apariţia unor boli sau cronicizarea celor existente, susţine specialistul.

Tratamentul dat de iridolog este unul fitoterapeutic, care vine astfel în completarea celui medicamentos prescris de medic, şi nu îl exclude pe acesta.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu iridologie
Parteneri
x close