A fost condamnat la 40 de ani de închisoare, dar toată lumea şi-ar fi dorit achitarea sa. Drama din spatele unei sentinţe dure

19 Noi 2016   •   18:17
A fost condamnat la 40 de ani de închisoare, dar toată lumea şi-ar fi dorit achitarea sa. Drama din spatele unei sentinţe dure Foto: Pixabay.com

A fost condamnat la 40 de ani de închisoare, dar povestea sa a impresionat întreaga lume. Jay Maynor a decis să-şi facă singur dreptate, după ce a văzut nedreptatea făcută de justiţie.

Pe când era doar o copilă, fiica sa, Julia, a fost violată ani la rândul de Raymond Earl Brooks, care în cele din urmă a fost arestat şi condamnat la doar cinci ani de închisoare. După doar 27 de luni petrecute în spatele gratiilor, bărbatul a fost eliberat.

A fost momentul în care tatăl şi-a dat seama de durerea şi trauma pe care fiica sa, acum în vârstă de 24 de ani, încă o trăieşte.

Aşa că a vrut să-şi facă singur dreptate. Jay a decis să-l ucidă pe călăul copilei sale. Ceea ce s-a şi întâmplat. Acum însă, un tribunal din Alabama l-a condamnat la ani grei de închisoare. Instanţa a decis că nu este corect să-şi facă singur dreptate. 


 

x close