Câţi bani câştigă soţiile premierilor? Cine are cele mai modeste venituri

18 Feb 2017   •   17:36
Câţi bani câştigă soţiile premierilor? Cine are cele mai modeste venituri Foto: Facebook

Nu este uşor să fii soţie de premier, însă de cele mai multe ori se dovedeşte că partenerele de viaţă ale şefilor Executivului sunt mult mai pricepute în a face bani decât soţii lor. Nu în toate cazurile, însă.

Daciana Sârbu, soţia lui Victor Ponta, este soţia de premier care a câştigat cel mai bine. Conform ultimei declaraţii de avere, depuse de Victor Ponta, venitul anual al soţiei sale a fost de 74.408 lei, scrie Kanal D.

Şi Mihaela Grindeanu, soţia actualului premier, este pricepută în afaceri. Şotia lui Sorin Grindeanu este de profesie farmacist şi dirigintele unei farmacii din Timişoara. Conform declaraţiei de avere a premierului, Mihaela Grindanu a încasat în ultimul an fiscal, 5.229 lei de la farmacie, asta însă pentru ca a fost în concediu de creştere a copilului. La secţiunea de venituri din alte surse, Mihaela Grindeanu a declarat o donaţie de 10.000 de euro din partea lui Nicolae Grindeanu şi 20.570 de lei – indemnizaţie de creştere a copilului. Însă soţia premierului a mai obţinut 33.300 de lei din închirierea unor apartamente.

Soţia lui Dacian Cioloş are de departe cele mai mici venituri. În prima sa declaraţie de avere depusă de fostul premier, soţia sa, Valerie Ciolos avea trecut în dreptul veniturile suma de 283 de lei obţinută de la Asociaţia de Dezvoltare Agricolă Alba. În următoarea declaraţie însă, Valerie Cioloş nu mai apare cu nici un venit.

Parteneri
x close