Antena 3 CNN Life Oameni Chiar dacă are un iubit minunat, o tânără povesteşte: ”Nu îmi pot lua mintea de la fostul prieten care mă.." - Doamne ferește de așa ceva!

Chiar dacă are un iubit minunat, o tânără povesteşte: ”Nu îmi pot lua mintea de la fostul prieten care mă.." - Doamne ferește de așa ceva!

Chiar dacă are un iubit minunat, o tânără povesteşte: ”Nu îmi pot lua mintea de la fostul prieten care mă.." - Doamne ferește de așa ceva!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Dec 2019   •   11:28

Chiar dacă are un iubit minunat, o tânără povesteşte: ”Am stat într-o relaţie abuzivă timp de opt luni. Ne-am despărţit acum un an din cauza faptului că el era alcoolic şi abuziv verbal. Lucrurile mergeau bine când nu consuma alcool, dar după prima băutură începea să ţipe şi să mă acuze de lucruri pe care nu le-am făcut. 

Acum am un iubit minunat şi bun, dar tot mă gândesc la fostul prieten care mă abuza. Din când în când mă mai caută, şi îmi vine să fug înapoi la el, chiar dacă l-am blocat pe reţelele de socializare".

Deidre, expertă în relaţii pentru The Sun este de părere că atunci când o relaţie se termină urât este foarte tentant să vrei să te întorci să corectezi ce nu a mers bine, dar acest lucru este aproape întodeuna mposibil. Specialista sfătuieşte tânăra să îşi scrie sentimentele într-o scrisoare, pe care însă să nu o trimită niciodată. 

Sursă: The Sun  

×
Subiecte în articol: cuplu abuz relatie
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close