x close

Dezvăluiri incredibile făcute de garda de corp a lui Nicu Ceauşescu: „N-a iubit-o niciodată pe Nadia Comăneci”

04 Mai 2017   •   10:01
Dezvăluiri incredibile făcute de garda de corp a lui Nicu Ceauşescu: „N-a iubit-o niciodată pe Nadia Comăneci” Foto: Facebook/Nadia Comaneci

Despre relația dintre Nicu Ceaușescu și Nadia Comăneci s-a scris mult, însă un apropiat al fiului dictatorului face o dezvăluire șocantă. Nicu Ceaușescu nu a iubit-o niciodată pe fosta gimnastă.

Colonelul Dumitru Burlan, fosta gardă de corp a lui Nicu Ceauşescu, a făcut dezvăluiri importante despre această relaţie. „În perioada respectivă, când Nicu şi Nadia erau prieteni, cei doi au fost supravegheaţi zi de zi, pas cu pas. Am citit multe despre această relaţie, dar multe lucruri sunt neadevărate. Nicuşor i-a dat Nadiei o vilă la Parcul Izvor, chiar lângă fostul stadion Republicii. Acolo se întâlneau. Nicu avea acces permanent în vilă, se ducea acolo ori de câte ori voia să se întâlnească cu Nadia. Nicuşor n-a iubit-o niciodată pe Nadia, dar o vizita frecvent. Se întâlneau numai pentru o anumită treabă pe care nu pot să o spun acum”, a declarat fosta gardă de corp a lui Nicu Ceauşescu pentru Ziarul Ring.

„Anturajul în care era Nicuşor Ceauşescu i-a facilitat chiar şi fuga peste graniţă. Nadia a reuşit să treacă fraudulos graniţa la dispoziţiile date de Nicu Ceauşescu, în acţiune fiind implicaţi şi oameni ai Securităţii”, a adăugat Dumitru Burlan.


 

Citeşte mai multe despre:

nicu ceausescu Nadia Comãneci
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati