Antena 3 CNN Life Oameni După douăzeci de ani de căsătorie o femeie povestește: ”Mi s-a întors stomacul pe jos. Am descoperit că soțul meu este un...”  

După douăzeci de ani de căsătorie o femeie povestește: ”Mi s-a întors stomacul pe jos. Am descoperit că soțul meu este un...”  

După douăzeci de ani de căsătorie o femeie povestește: ”Mi s-a întors stomacul pe jos. Am descoperit că soțul meu este un...”  
17 Aug 2018   •   10:56

O femeie își spune povestea în anonimat pentru HuffPost: 

”Am crezut că aveam totul: trei copii frumoși, un soț bun, director de companie care avea grijă de acești copii frumoși când eu călătoream în Africa de Est pentru a conduce o fundație, o casă mare într-o suburbie afluentă din Silicon Valley și o casă de vacanță langă lac. Dar nu știam cât de radical mi se va schimba viață când voi descoperi secretul soțului meu. Relația mea cu soțul meu a început să se strice acum trei ani. Consilierea de cuplu nu a funcționat și luptele noastre s-au inrăutățit și mai rău, până într-o zi, după mai mult de 20 de ani de căsătorie,când mi-a spus că pleacă și nu se mai întoarce. 

Am fost devastată. Soțul meu și cu mine nu am urmat niciodată ceea ce ar putea fi considerat roluri "tradiționale" în căsnicia noastră. El a gătit, a spălat și în cea mai mare parte, și-a asuamt responsabilitatea de creștere a copiilor. Dar ca o soție de modă veche, am lăsat toate problemele financiare pe seama lui. Nu am avut nici măcar parolele de la conturile bancare și cardurile noastre de credit. Surprinzător, având în vedere ce știu acum, soțul meu mi-a dat parolele pentru conturile bancare comune și cardurile de credit. 

După ce m-am logat și am început să mă uit pe tranzacții, am observat o taxă recurentă pe care nu o am recunoscut-o. Am căutat pe Google numele companiei și am descoperit că venea de pe seekingarrangement.com. Am introdus adresa în browser-ul meu și ceea ce a apărut pe ecranul mi-a oprit inima pentru o secundă. Seekingarrangements este, potrivit paginii sale "Despre noi", "cel mai important site de dating cu sugar daddies, în care peste 10 milioane de membri formează relații avantajoase în proprii termenii". Cu alte cuvinte, site-ul leagă bărbații sau "sugar daddies"  și femeile, cunoscute ca "sugar babbies", care acceptă bani sau daruri în schimbul companie și / sau a sexului. Eram absolut șocată. Soțul meu dădea banii, banii noștri, acestor femei în schimbul sexului? Această posibilitatea îmi intoarcea stomacul pe dos. 

Am început să scanez declarațiile bancare în căutarea tranzacțiilor suspecte. Nu m-am deconectat de la calculator pentru următoarele 12 ore. Pe măsură ce găseam tot mai multe taxe pentru camerele de hotel și restaurantele scumpe, am început să simt că trăiesc viața altcuiva. Cum am putut să ratez tot? O cameră de hotel din San Francisco, în noaptea dinaintea plecării într-o vacanță de familie? O plată de 1,500 de dolari la Louis Vuitton, chiar înainte de Crăciun? Niciodată nu am pășit în magazinul ăsta! Tranzacțiile începuseră cu cel puțin un an în urmă, iar fiecare tranzacție era de cel puțin 1,000 dolari.

L-am sunat pe soțul meu și i-am spus ce am descoperit "Cum ai putut face asta?", l-am întrebat. "Cum ai putut să duci o altă femeie în hotelul pe care am stat împreună? Și de ce ai făcut asta? "El nu mi-a răspuns la intrebări. Mi-a spus doar că i-a părut bine să fie apreciat de aceste femei și a afirmat că era vina mea. Apoi a adăugat cu cruzime: "Și am dus-o acolo pentru că este un hotel minunat". 

Am înmânat toate descoperirile avocatui meu. M-am ocupat de propriile mele finanțe pentru prima dată în peste 20 de ani. Mi-am deschis propriile conturi bancare și cărți de credit, mi-am cumpărat propria casă, am învățat să gestionez un buget lunar și cel mai important, am creat un plan de afaceri pentru un nou loc de muncă. 
  
A trecut aproape un an din ziua când mi-am dat seama că viața mea nu este ceea ce credeam că este. Încă mă înfurii și sunt tristă și încă mai vărs multe lacrimi decât am de gând să recunosc. Dar în fiecare zi mă ridic și mă duc la noul meu loc de muncă, fixez un robinet în propria casă sau atârn o poză oriunde vreau și îmi dau seamă că voi fi OK. 

Sursă: HuffPost 
  

×
Subiecte în articol: casnicie
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close