Este cel mai sexy veterinar. Internauţii au fost cuceriţi de el (Galerie foto)

09 Feb 2016   •   12:37
Este cel mai sexy veterinar. Internauţii au fost cuceriţi de el (Galerie foto) Galerie foto (5) Foto: Instagram


Internetul are o nouă vedetă. De această dată nu este vorba despre cineva din showbiz sau vreun animăluţ simpatic. Un veterinar este cel care le-a cucerit mai ales pe doamne şi domnişoare.

Evan Antin a devenit un adevărat star, după ce, în numai câteva ore, contul său de Facebook a crescut ca Făt-Frumos. „Wow! Sunt emoţionat de faptul că, acum doar două zile, sărbătoream 10.000 de followers, iar acum văd că sunt mai bine de 100.000 de oameni care împart cu mine pasiunea lor pentru animale. Şi sunt persoane din toată lumea! Ţin să le mulţumesc tuturor pentru susţinere”, a scris pe Facebook medicul care lucrează la Conejo Valley Veterinary Hospital şi este specializat în animale exotice.

Nu era însă doar dragostea de animale cea care le determina pe femei să îl urmărească. O dovedeşte faptul că, pe Instagram, acolo unde postează doar fotografii şi filmuleţe, chipeşul Evan stă chiar mai bine: are peste 200.000 de urmăritori, care visează privindu-i pozele. Şi nu se uită la animăluţe, asta e clar.

x close