S-a descoperit cine a fost unul dintre amanții lui Nicolae Ceaușescu -VIDEO

11 Ian 2018   •   20:58
S-a descoperit cine a fost unul dintre amanții lui Nicolae Ceaușescu -VIDEO

Dan-Silviu Boerescu a făcut noi dezvăluiri-bombă despre viața amoroasă a lui Nicolae Ceaușescu pentru Antena 3.ro Live și care apar în cartea sa "Viața amoroasă a lui CEAUȘESCU și a familiei lui politice. O privire pe gaura cheii în cabinetele 1 și 2", apărută în colecția Iubiri și intregi la Palat, la editura Integral.

Criticul literar a povestit că printre amanții lui Nicolae Ceaușescu s-a numărat și Gheorghe Gheorghiu-Dej, „care nu era secretarul general al partidului, dar era printre conducătorii istorici din ilegalitate, avea un pic de diverstisment amoros. Cum femei nu erau, și Ceaușescu era tinerel și frumușel, unii spun că au avut o poveste cei doi.

Chiar dacă existau dovezi sau informări care apăreau de la autobiografii pe care comuniștii erau obligați să le scrie după 1944, acestea au dispărut. Ceaușescu ajunsese numărul doi în partid, în `50, conducea și Armata, Georghe Gheorghiu-Dej îi lăsase acesta îi lăsase tot sectorul organizatoric și a făcut curățenie.

Chivu Stoica și care l-a ajutat pe Ceaușescu să ajungă secretar de stat al partidului și la rândul său a fost recompensat cu funcția de primul președinte al Consiliului de Stat, căci el a fost primul președinte al Consiliului de Stat, se pare că în anumite momente îl șantaja pe Ceaușescu cu aceste informații. Și acesta, care era un obsedat sexual, s-a sinucis, sau a fost „sinucis” cu o armă de vânătoare primită de la Gheorghe Gheorghiu-Dej D. Se spune că atunci când a aflat Ceașescu s-a spălat pe mâini cu spirt și a deschis pentru el o sticlă de șampanie”, a povestit Dan-Silviu Borerescu.

Parteneri
x close