I-a dat foc pisicii şi a aruncat-o pe geam din cauza iubitei infidele

03 Feb 2016   •   12:20
I-a dat foc pisicii şi a aruncat-o pe geam din cauza iubitei infidele

Gelozia te poate duce după gratii, chiar dacă nu-ţi omori iubita infidelă sau pe presupusul ei amant. A aflat-o pe pielea lui un bărbat din Nisa, care s-a răzbunat pe pisica partenerei.

Francezul de 30 de ani a venit acasă în culmea furiei, săptămâna trecută, şi şi-a acuzat iubita că îl înşală. Băuse ceva ca să-şi facă mai mult curaj, aşa că până la o ceartă serioasă nu a fost decât un pas. Cum femeia nu recunoştea nimic, bărbatul a decis să apeleze la mijloace de convingere mai puternice.

A prins pisica şi a tunat că-i dă foc, dacă nu află adevărul. Şi-a pus ameninţarea în practică, iar bietul animal de şase ani s-a refugiat sub o canapea. Disperat că apartamentul va lua foc, incendiatorul de pisici a încercat să o scoată de acolo. Felina l-a muşcat, dar până la urmă a cedat. Nu mai avea unde să se refugieze. Iar omul s-a pierdut cu firea şi a aruncat-o pe geam, în flăcări.

Animalul a supravieţuit, deşi locuinţa era la etajul şapte. Cu toate acestea, pisica a trebuit eutanasiată. Călăul de feline a fost încătuşat şi, la doar câteva zile, şi-a aflat pedeapsa pentru gelozia prost manifestată: doi ani de închisoare cu executare, deşi spusese în faţa judecătorilor că el este un tip blând din fire.

Ce s-a întâmplat însă cu o pisică nevinovată l-a contrazis însă.

Parteneri
x close