Îşi dorea mult să-şi ducă iubita şi pe viitorul lor copil în Irlanda la familia sa. Nu aveau suficienţi bani, aşa că renunţaseră la acest gând. Până când ceva neaşteptat s-a întâmplat

28 Noi 2016   •   16:08
Îşi dorea mult să-şi ducă iubita şi pe viitorul lor copil în Irlanda la familia sa. Nu aveau suficienţi bani, aşa că renunţaseră la acest gând. Până când ceva neaşteptat s-a întâmplat Galerie foto (2) Foto: Facebook

Un tânăr irlandez aflat în Texas a avut parte de surpriza vieţii sale. Deşi îşi dorea mult să-şi ducă iubita şi pe copilul pe care îl aşteptau acasă ca să-i cunoască familia, lipsa posibilităţilor îl făcuse pe Ben Millar să-şi ia acest gând.

Dar iată că o întâmplare total neprevăzută avea să-i schimbe planurile. În restaurantul în care lucra Ben a intrat un client care tocmai petrecuse un weekend în Irlanda. A fost atât de impresionat de locurile văzute încât a rămas uimit să afle că este servit tocmai de un irlandez.

Aşa că au schimbat o serie de amabilităţi, iar la final clientul i-a lăsat un bacşiş de 750 de dolari, alături de un mesaj: „În speranţa că asta te va ajuta să te întorci în Irlanda în vacanţă”. După care clientul s-a făcut nevăzut.

Acum Ben şi iubita lui, Taryn Keith, aşteaptă să vină pe lume copilul lor, după care vor pleca spre Irlanda. Visul lor este pe cale să se întâmple.

x close