Nebunie curată! Au decis să se căsătorească de la prima întâlnire

03 Feb 2016   •   09:33
Nebunie curată! Au decis să se căsătorească de la prima întâlnire

Mai întâi a fost internetul, apoi Instagramul, apoi o poveste de iubire născută la distanţă. Erica Harris şi Arte Vann s-au cunoscut pe reţeaua de socializare şi s-au îndrăgostit. Timp de un an au făcut schimb de poezii şi video, iar dragostea lor a crescut constant.

Aşa că au decis să se vadă. Cum Erica este din California, iar Arte din New-York, au hotărât să se întâlnească pe aeroportul internaţional din Ontario. Însoţită de camerele unei televiziuni, vizibilă emoţionată, Erica a ajuns prima la întâlnire. „Îşi va spune: «Dumnezeule, iat-o»”, a mărturisit tânăra, care după câteva minute şi-a văzut partenerul. I-a sărit în braţe, ca şi cum s-ar fi cunoscut de o viaţă.

Dar surpriza avea să fie şi mai mare. Arte s-a aşezat în genunchi şi a cerut-o de soţie. Evident că a acceptat. „Celor care nu cred în poveşti, priviţi-mă. Vi se poate întâmpla şi vouă într-o zi”, a declarat Erica. De cealaltă parte, Arte a mărturisit: „Niciodată nu şi-a ascultat gândurile, nici capul, mereu inima şi sufletul”.


Parteneri
x close