x close

Secretul unui milionar român: A renunțat la școală la 12 ani și continuă să muncească după un program infernal

23 Dec 2016   •   09:22
Secretul unui milionar român: A renunțat la școală la 12 ani și continuă să muncească după un program infernal  Foto: Pixabay.com

A căzut pe locul 11 în ”Topul 300 Capital - cei mai bogați romani” și asta pentru că a pierdut o avere dintr-un foc. Însă în ciuda averii, estimată acum la 260-280 milioane de euro, Frank Vasile Timiș, 52 de ani, recunoaște că are un program infernal de lucru.

Stabilit la Londra, Timiș a vorbit pentru presa britanică despre afacerile lui. ”Am pierdut 252 milioane de dolari. Cash. Banii familiei mele. Este cea mai mare pierdere financiară pe care am avut-o vreodată. Dar nu este vorba de bani, ci despre efortul pe care l-am depus. Şapte ani din viaţa mea. Şi inima", a marturisit Timiș, potrivit Kanal D.

Milionarul a recunoscut tototdată că a renunțat la școală la 12 ani, e fan George Clooney, nu prea citește, ascultă John Lennon, preferă masinile Mercedes. Programul său de lucru începe la 5 dimineața, cu o oră de discuții telefonice cu angajații din toată lumea, inclusiv în China, după care toată ziua continuă în același ritm infernal, cu o singură pauză de masă. Seara, când ajunge acasă, Timiș continuă cu afacerile, culcându-se la ore imposibile și reușind să doarmă maximum patru ore pe noapte.

Britanicii susțin despre milionarul român că, pe lângă un penthouse de lux în Londra, magnatul mai deține un castel în munții Rodnei, înconjurat de 100000 de hectare de pădure, proprietate personală.

Citeşte mai multe despre:

avere
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati