Soţia lui iubită a murit. Doi ani mai târziu când poliţiştii s-au uitat la fotografiile de nuntă au găsit un indiciu care i-a condus la el. Ce a urmat este de neimaginat

19 Noi 2016   •   20:29
Soţia lui iubită a murit. Doi ani mai târziu când poliţiştii s-au uitat la fotografiile de nuntă au găsit un indiciu care i-a condus la el. Ce a urmat este de neimaginat Foto: Facebook

Dave Lacey era un bărbat extrem de fericit, atunci când a cunoscut-o pe Erica. S-au iubit intens, aşa că nunta a venit firesc. 

Doar că fericirea lor a fost umbrită de un diagnostic crunt. Femeia suferea de cancer, aşa că la scurt timp după căsătorie, tânăra s-a stins din viaţă la doar 30 de ani. 

Ca şi cum nu ar fi fost suficient că şi-a pierdut dragostea vieţii, Dave a rămas şi fără aparatul de fotografiat din ziua nunţii, în care avea 300 de instantanee cu dragostea vieţii sale. 

După doi ani, oamenii legii au dat întâmplător peste hoţul care i-a furat aparatul de fotografiat. Dar, în ciuda faptului, că încă s-au mai păstrat fotografiile de la nuntă, poliţiştii nu aveau niciun indiciu cui i-ar fi aparţinut obiectul. 

Din fericire, unul dintre ei a recunoscut un copac din imagini, aşa că au ajuns la faţa locului şi au început să pună întrebări. Astfel, au reuşit în cele din urmă să dea de Dave. Şi să-i facă cea mai frumoasă surpriză după atâta suferinţă.


 

x close