x close

Un bărbat mărturisește o plăcere pe care mulți nu o înțeleg: ”Îmi place să îmi privesc soția cum face amor cu...”

13 Dec 2019   •   11:50
Un bărbat mărturisește o plăcere pe care mulți nu o înțeleg: ”Îmi place să îmi privesc soția cum face amor cu...” Sursa foto: pexels.com

Un bărbat mărturisește în anonimat pentru The Guardian: „Mi-am cunoscut soția în 2001 și ne-am căsătorit la un an după. În luna de miere din Paris am mers la un club de swinggeri, ceva ce îmi doream de mult.

Din fericire și ea a fost deschisă la acestă idee și ne-am simțit minunat. Inițial am avut o regulă: nu atingem pe nimeni și nu lăsăm pe nimeni să ne aingă. 

Am continuat să mergem la astfel de evenimente și am urmat regula cu strictețe. La un moment dat însă, am întâlnit un tânăr singur, care avea în jur de 20 de ani și s-a băgat în seamă cu noi. Am început să vorbim și am mers într-un jacuzzi împreună. Soția mea mi-a șoptit la ureche că vrea să facă sex cu amândoi. Am fost șocat dar și entuziasmat, așa că am acceptat. Am văzut aunci cât de bine se simte soția, și ce orgasm intens i-a oferit acest tânăr. 

De atunci, de fiecare dată când mergem la astfel de evenimente ea face sex cu alți bărbați și eu doar privesc. Uneori o țin de mână sau o sărut iar alteori eu vorbesc cu alte persoane și o privesc din depărtare.

Această experiență ne face căsnicia mai puternică. Știu că nu este pentru toată lumea, dar pentru noi merge de minune.” 

Parteneri
Parteneri
sati