„Pe Alexandru l-am cunoscut într-un grup de prieteni. El era însurat, iar eu am devenit amanta lui. Într-o zi, am ieșit în oraș și am dat nas în nas cu soția lui”. Ce a urmat e ireal

26 Noi 2017   •   16:07
„Pe Alexandru l-am cunoscut într-un grup de prieteni. El era însurat, iar eu am devenit amanta lui. Într-o zi, am ieșit în oraș și am dat nas în nas cu soția lui”. Ce a urmat e ireal Foto: Pixabay.com

În urmă cu cinci ani, o tânără a cunoscut un bărbat însurat într-un grup de prieteni. L-a plăcut imediat, așa că nu a mai ținut cont că Alexandru era căsătorit. I-a devenit în scurt timp amantă.

„Pe Alex l-am cunoscut prin niște prieteni, într-o seară petrecută în club. Alex avea 38 de ani atunci și l-am remarcat în grup pentru că era centrul atentiei. Mie mereu mi-au plăcut oamenii care au încredere în ei inșiși, care râd mult și sunt expansivi. (...) Revenind la Alex, din două replici am reușit să constat că este isteț (dacă nu chiar inteligent), că are umor… și verigheta. Primele două mi-au plăcut, pe când a treia… nu m-a deranjat prea tare. De ce? Pentru că relațiile din jurul meu sunt în majoritatea lor prăbușite, cuplurile țin mai mult la poza publică decât la viața lor reală, iar eu am crescut cu un tată dedicat promiscuității”, povestește tânăra, potrivit bzc.ro.

În scurt timp, tânăra avea să-i cunoască și soția.

„La un moment dat, ieșind cu același grup de prieteni, i-am cunoscut și soția. Și chiar am plăcut-o. Am conversat cu ea, m-a adăugat pe Facebook, am râs de câteva ori împreună. Iar dacă vă așteptați să fi simțit vreo „superioritate” datorită secretului meu, vă înșelați amarnic. Ei doi împreună aveau altceva. Ceva ce nu căutam. Am simțit fix ce simți pentru un prieten pe care îl vezi cu o persoană care îl iubește. Te bucuri pentru el. (...) Ce ar fi crezut soția lui dacă ar fi aflat? Are rost să mă gândesc? Nu a aflat nici până azi. Eu am plecat din țară acum doi ani, iar relația cu Alex se desfășoară acum on-line. Uneori ne scriem, ne povestim diverse… suntem prieteni. Uneori, îmi scrie și soția lui să vadă cum o mai duc. Nu am niciun regret pentru ce a fost. Nu am profitat de el, nu i-am stricat relația. Da, uneori o mai înșală pe soția lui. Ăsta este el. Iar eu știu, pentru că îmi povesteste. Pentru că nu-l judec”.

x close