Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Persoana pentru care partenerul de viață te poate părăsi chiar în timpul nunții. Mihai Voropchievici trage un semnal de alarmă!

Persoana pentru care partenerul de viață te poate părăsi chiar în timpul nunții. Mihai Voropchievici trage un semnal de alarmă!

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au vorbit la ”Adevăruri ascunse” despre relațiile care se pot naște între nași și fini, chiar în timpul nunții. Nu de multe ori tinerii căsătoriți își părăsesc partenerul chiar în timpul evenimentului și fug cu nașul sau cu nașa.

Persoana pentru care partenerul de viață te poate părăsi chiar în timpul nunții. Mihai Voropchievici trage un semnal de alarmă!
Sursa foto: Antena 3
de Maria Sabu    |    13 Iul 2020   •   10:10

Persoanele acestea periculoase ai să le găsești în prietenul loial al unei familii, apoi vezi că se căsătorește cu persoana respectivă și sparge familia. În apropierea familiei se găsesc foarte des.

”Multe cazuri sunt chiar de fină cu naș, sau invers. Strâng darul de la nuntă și pleacă. Își dau seama că au mai multe afinități unul pentru altul decât cu omul cu care s-au căsătorit.”, spune Lidia Fecioru.

Relația longevivă de prietenie dintre nași/fini nu mai contează

Nu contează dacă nașul/fina sunt prieteni din copilărie cu cei care se căsătoresc. Iubirea lor ascunsă este foarte mare.

La nuntă poți fi euforic, vezi omul într-o altă lumină și îți dai seama că îl iubești chiar pe cel care poate să îți fie naș/nașă.

”Mireasa cât ar fi de urâțică, îmbrăcată în rochie, e altfel. Așa își dă nașul seama că el avea sentimente mai demult pentru ea. Probabil ăstă a fost și scopul, e tenta ascunsă. Pericolul e și de o parte și de alta”, a spus Mihai Voropchievici.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close