Antena 3 CNN Life Plantele care aduc bani, noroc și prosperitate în casă. Poți elimina energiile negative cu ajutorul lor

Plantele care aduc bani, noroc și prosperitate în casă. Poți elimina energiile negative cu ajutorul lor

Plantele au un rol foarte important în reglarea fluxului energetic din casă. Unele pot bloca energia pozitivă, în timp ce altele pot aduce bani, noroc și prosperitate.

Plantele care aduc bani, noroc și prosperitate în casă. Poți elimina energiile negative cu ajutorul lor
Sursa foto: Gettyimages | Orchidpoet
de Georgiana Adam    |    27 Mai 2023   •   08:00

Plantele care aduc prosperitatea în casă, ne pot îmbunătăți viețile semnificativ. Ele au puterea de a purifica aerul și de ameliorare a stresului.

"Plantele de bun augur pentru casă risipesc energiile stagnante și învechite din casă. Ne conectează în mod inconștient la culoarea verde, care are calități terapeutice, a spus expertul Vastu Shatra. 

El susține că unele plantele, dacă sunt așezate în locurile potrivite pot atrage abundența în viața cuiva și poate îmbunătăți relațiile.

Citește și: Spanacul Malabar, o comoară pentru sănătate. Creşte şi în România

Tulsi

Una dintre cele mai puternice plante aducătoare de noroc este Tulsi sau busuiocul sfânt. "Acest arbust, care are o mare valoare medicinală, poate purifica atmosfera și ține țânțarii la distanță. Tulsi poate fi cultivat în fața sau în spatele casei, pe balcon sau ferestre, oriunde poate fi expus în mod regulat la lumina soarelui”, a spus Vastu Shatra.

Planta de jad

Potrivit Feng Shui, planta de jad este simbolul norocului și al energiei pozitive favorabile și, prin urmare, aceste plante de noroc pentru casă pot fi plasate în locuință sau în birou. Jadul simbolizează creșterea și regenerarea, iar forma frunzelor plantei norocoase pentru casă seamănă cu pietrele de jad.

Bambusul

Feng Shui asociază această plantă cu norocul și sănătatea. Numărul de tulpini din planta norocoasă are un impact mare asupra semnificației unei anumite plante norocoase de bambus. Pentru bogăție ar trebui să aibă cinci tulpini; pentru noroc șase; șapte tulpini pentru sănătate și 21 tulpini pentru sănătate și mare bogăție. Plantele de bambus de noroc pentru casă acționează și ca purificatoare de aer și elimină poluanții din împrejurimi. De preferat este ca planta de bambus să fie păstrată în colțul de est.

Pothos

Este cunoscut faptul că această plantă aduce bogăție și noroc casei și ajută la depășirea obstacolelor financiare. Se spune că această plantă poate ajuta la obținerea succesului atât în domeniul personal, cât și în cel profesional.

Palmier areca

Plantele de palmier areca, conform Feng Shui, duc la sănătate, pace și prosperitate. Aceste plante norocoase pentru o casă elimină energia negativă și atrage pozitivitatea, potrivit click.ro.

×
Subiecte în articol: plante noroc
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close