Poveste cutremurătoare! ”Fiul meu a murit pentru că a băgat în gură frunza acestei plante”. Avertizați-vă acum familia și prietenii!

de Redacția    |    30 Iul 2020   •   23:04
Poveste cutremurătoare! ”Fiul meu a murit pentru că a băgat în gură frunza acestei plante”. Avertizați-vă acum familia și prietenii! Pixabay.com

”Vă rog să citiţi cu atenţie ce urmează. Fiul meu a murit pentru că a băgat în gură o bucată din frunza unei plante şi s-a sufocat. Această plantă poate fi găsită în multe case şi birouri. Este otrăvitoare şi periculoasă, poate ucide un copil într-un minut şi un adult în 15 minute”, povestește o mamă îndurerată.

”Dacă o atingeţi, evitaţi să vă atingeţi ochii cu degetele, pentru că vă puteţi pierde vederea. Avertizaţi-vă familia şi prietenii”, este mesajul unei mame.

Totul a început atunci când micul Esteban de doar 5 ani a început să se simte rău. Mama credea că este doar indigestie sau oboseală. Dar a început să se îngrijoreze când a observat că fiul său începea să aibă o culoare ciudată pe piele și mari dificultăți în respirație.

Credea că e indigestie sau oboseală

A sunat rapid la ambulanță, care l-a transferat la spital. După doar două ore, medicul a anunțat familia că micuțul murise. Doctorul a solicitat un test de sânge, iar rezultatele au relevat o doză mare de substanță chimică numită oxalat de calciu.

Produsul chimic se găsește într-o plantă cunoscută sub numele de Dieffenbachia.

Potrivit unor date centralizate în 2006, în Statele Unite s-au înregistrat 64.000 de cazuri de otrăvire provocate de plante, 75% din cazuri fiind copii cu vârste sub cinci ani, informează Cuisine & Health.
 

Parteneri
x close