x close

Preotul Theodor din Huedin urma să devină tată a șasea oară. Duminică, ceva cumplit s-a întâmplat cu el. Și-a vârât diavolul coada!

02 Oct 2019   •   00:04
Preotul Theodor din Huedin urma să devină tată a șasea oară. Duminică, ceva cumplit s-a întâmplat cu el. Și-a vârât diavolul coada! Foto: protopopiatulhuedin

Preotul Theodor din Huedin, județul Cluj, urma să devină tată a șasea oară. Duminică, ceva cumplit s-a întâmplat cu el. 

Oamenii din localitate cred că diavolul și-a vârât coada în destinul lui. Și asta pentru că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a decis să își încheie socotelile cu viața. Preotul a fost găsit spânzurat de către vecinii săi.

Potrivit șefilor, părintele Theodor ar fi avut probleme cu alcoolul, iar în ultima perioadă nu mai profesa, acesta cerând concediu fără plată.

„La data de 29 septembrie, în jurul orei 14:10, polițiștii din cadrul Poliției Rurale Huedin au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Huedin, județul Cluj a fost găsit un bărbat decedat prin spânzurare. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare, care a identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Huedin, județul Cluj. Acesta a fost găsit decedat în locuință. În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență, neexistând suspiciuni în acest moment”, a transmis Carmen Pompaș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, conform Info Huedin.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati