Antena 3 CNN Life Primul lucru pe care trebuie să-l faci în fiecare dimineață. Așa scapi de bacteriile rele din organism

Primul lucru pe care trebuie să-l faci în fiecare dimineață. Așa scapi de bacteriile rele din organism

Dacă bei o ceașcă de cafea dimineața și crezi că îți face bine, află că te înșeli. Specialiștii în sănătate susțin că apa este de fapt alegerea corectă, nu cafeaua! 

Primul lucru pe care trebuie să-l faci în fiecare dimineață. Așa scapi de bacteriile rele din organism
Sursa foto: Pixabay.com
01 Iul 2020   •   07:40

Un pahar cu apă hidratează organismul, ajutând în același timp digestia și metabolismul. Apa este „lichidul standard de aur pentru organism”, a declarat Angela Lemond, purtător de cuvânt al Academiei de Nutriție și Dietetică pentru USA TODAY în 2017.

„Apa potabilă este vitală pentru ca organismul să funcționeze corect”, spune ea. Primul lucru pe care trebuie să-l faci în fiecare dimineață este să bei apă! Acest obicei poate avea numeroase beneficii.

Iata de ce:

Ne trezim deshidratați. Apa hidratează

Peste noapte, corpul poate deveni deshidratat, spune dr. Maria Peña, specializată în medicina obezității la New York. „Când bei o ceașcă de cafea, bea și o sticlă cu apă”, spune ea.

Apa ajută la digestie și curăță toxinele

„Prin hidratare scapi de bacteriile rele din organismul tău și permiți bacteriilor bune să crească”, a mai spus Peña. „Este un mod de a curăța toxinele”, a adăugat ea.

Apa păstrează pielea sănătoasă, iar articulațiile sunt lubrifiate, mai spune Peña. În plus, apa potabilă poate ajuta și la oboseala resimțită dimineața.

Mai mult, apa potabilă nu te va îngrășa.

×
Subiecte în articol: dimineata apa bacterii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close