Antena 3 CNN Life Purificarea de primăvară: Dieta zodiilor, cu Camelia Pătrășcanu

Purificarea de primăvară: Dieta zodiilor, cu Camelia Pătrășcanu

Odată cu sosirea primăverii ne dorim o siluetă cât mai suplă, iar dietele ne preocupă mai mult ca altădată. Despre ce e de făcut în această perioadă a explicat astrologul Camelia Pătrășcanu, în cadrul emisiunii Obiectiv de la Antena3.

Purificarea de primăvară: Dieta zodiilor, cu Camelia Pătrășcanu
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2021   •   14:49

Primăvara se instalează cu adevărat după 20 martie când planetele se aliniază sub semnul Berbecului și avem chef și energie să facem lucruri. Până atunci, cu planetele astea romantice și spirituale din Pești, e bine să ne acordăm un timp de acomodare - a avertizat astrologul. 

E bine ca, după acest an greu, să fim atenți la calibrările care au loc în corpul, sufletul și psihicul nostru, în gesturi, comportamente și atitudini, astfel încât să ne ajutăm și noi pe interior la vremurile pe care le trăim. 

E o perioadă în care somatizăm foarte ușor emoțiile negative

Până pe 20 martie avem temă de casă: trebuie să ne eliberăm de resentimentele, mâhnirile, nemulțumirile care ne-au încărcat sufletul în ultima vreme. Ca să reușim lucrul acesta trebuie să ne creștem dragostea și interesul pentru viață, oameni și lumea în care trăim, fără să ne mai culpabilizăm, fără să mai condamnăm, fără să ne mai înveninăm în plus față de ce este. Trebuie să avem grijă de noi cât se poate, să ne apărăm drepturile și libertățile, dar fără să ne dușmănim. 

Ni se trag semnale de alarmă acum, pe finalul acestui tranzit lung de transformre și trezire, că somatizăm foarte ușor aceste emoții negative. Dacă reușim să scăpăm de tot bagajul negativ, atunci după 20 martie - pe niște tranzite fabuloase ca energie, care vor dura pâna la finalul lui aprilie - vom putea profita 100% de oportunitățile care vor veni peste noi. 

După 20 martie, o lună și jumătate de elan și voioșie

Chiar dacă după 4 martie, Marte intră în Gemeni, avem parte de istețime mentală, dar nu și de un tonus vibrant care se va manifesta cu adevărat după 20 martie. 

Trebuie să ne scuturăm de tot "praful" din urmă pentru a putea profita din plin de toate oportunitățile care stau să vină. 

 

 

   

×
Subiecte în articol: dieta obiectiv Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close